Тарт с нектарини

Тарт с нектарини

 

Продукти:

 

1 лист бутер тесто

4-5 нектарини

125 гр. крема сирене

захар

прясна мащерка

прясно мляко

 


Начин на приготвяне:

 

  • Внимателно разточете бутер тестото, а след това направете дупчици по основата с вилица като оставите по 2см. от всички страни без да правите дупчици. Намажете основата с крема сиренето, а отгоре наредете нектарините, нарязани на тънки полумесеци.

 

  • Намажете краищата с прясно мляко и поръсете със захар целия тарт. Разпръснете няколко стръка мащерка отгоре.

 

  • Печете в предварително загрята на 190°С фурна за 25-30мин. или докато тарта получи златист загар, а нектарините омекнат.

 



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.