Пармезанов чипс

Пармезанов чипс

Продукти:

 

120 гр. пармезан

3 ч.л прясна мащерка

2 ч.л сушена чубрица

щипка черен пипер

 

 


 

Начин на приготвяне:

 

  • Смесете настъргания пармезан и подправките(ако не разполагате с пресни подправки – използвайте сушени).

 

  • Върху хартия за печене оформете дискове от сместа с размер 6-7 см.

 

  • Печете в предварително загрята на 180°С фурна за 8-10мин. или до получаване на златист загар. Оставете ги да се охладят след като ги извадите.

 



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.