Домашен течен шоколад
![Домашен течен шоколад](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1500,h_1125/https://www.lacuisine.bg/wp-content/uploads/2018/12/Homemade-nutella.png)
Продукти:
200 гр. сурови лешници
2 с.л какао на прах
3 с.л кокосово масло
2 с.л кленов сироп
2 ч.л екстракт от ванилия
Начин на приготвяне:
- Изпечете лешниците на тиган или във фурна за 10-15 мин. След като се охладят отстранете люспите им, доколкото е възможно.
- Смелете лешниците на ситно в блендер, а след това прибавете останалите съставки и пак блендирайте.
Ако шоколадът ви се получи твърде гъст – добавете няколко лъжици вода.
1 thought on “Домашен течен шоколад”