Салата със сьомга и поширано яйце

Салата със сьомга и поширано яйце

 

 

Продукти :

(за 1 порция)

 

200 гр. бейби спанак

100 гр. пушена сьомга

1 яйце

орехи

 


 

Начин на приготвяне:

 

  • Измийте и подсушете спанака. Към него добавете пушената сьомга и подправки по ваш вкус

 

  • В тенджера сипете вода и към нея прибавете 1 чаена лъжица сол. Счупете яйцето в купичка. Щом водата заври, намалете силата на котлона и добавете яйцето. Варете 3-4 минути

 

  • Поръсете с орехите и малко черен пипер

 

 

 

 

 

 

 



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.