Домашен течен шоколад

Домашен течен шоколад

 

Продукти:

 

200 гр. сурови лешници

2 с.л какао на прах

3 с.л кокосово масло

2 с.л кленов сироп

2 ч.л екстракт от ванилия 

 


 

Начин на приготвяне:

 

  • Изпечете лешниците на тиган или във фурна за 10-15 мин. След като се охладят отстранете люспите им, доколкото е възможно. 

 

  • Смелете лешниците на ситно в блендер, а след това прибавете останалите съставки и пак блендирайте.
    Ако шоколадът ви се получи твърде гъст – добавете няколко лъжици вода. 

 



1 thought on “Домашен течен шоколад”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.