Авокадов мус с еспресо и какао

Авокадов мус с еспресо и какао

 

Продукти:

 

½ авокадо (добре узряло)

3 с.л кленов сироп

6 ч.л какао на прах

1 ч.л екстракт от ванилия

¼ ч.л инстантно еспресо

 


 

Начин на приготвяне:

 

  • Блендирайте всички продукти заедно до получаване на хомогенна смес. Ако мусът ви се струва твърде течен – добавете още какао на прах, ако ви се струва, че е твърде гъст – прибавете малко мляко и разбъркайте. 

 



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.